2009-02-03 13:34:53• hírek • Parajdi Andrea

Hatékonyak a közös fejlesztések

Ismét több határ menti projekt kerül megvitatásra a Megyei Tanács következő ülésén.

Egyre több határon átívelő projektet készít a megye, míg a januári tanácsülésen főként turizmusfejlesztési pályázatok kerültek megvitatásra, ebben a hónapban infrastruktúrát érintő projektekről döntenek.

A.február 6-i soros tanácsülésen olyan pályázatokat terjesztenek elő, amelyeknek február 16-a a végső határideje. Döntenek majd a Szárazberektől az országhatárig terjedő út modernizálásáról, valamint a Szaniszló és Ömböly közti útszakasz felújítási dokumentációjáról is.

Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke örvendetes ténynek tartja, hogy egyre több közintézmény próbál a magyar féllel közös projekteket kidolgozni. A Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége és a Rendőrség is megpróbál a Szabolcs Szatmár Bereg megyei intézményekkel unió pénzekre pályázni, s ezáltal színvonalasabb szolgáltatást biztosítani

-A Megyei Tanács minden hasonló pályázati tervet támogat, s az önrészt is szívesen felvállaljuk, ugyanis úgy vélem a két megye közti együttműködés sokkal hatékonyabb munkavégzést eredményez - mondja a tanácselnök.

Ezúttal is több pályázatról döntenek a Megyei Tanács soros ülésén.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: