2013-05-20 17:48:49• hírek • Póti Orsolya

Hamarosan: Kölcsey Napok!

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége, szülői egyesülete és diáktanácsa szervezésében idén is megrendezésre kerülnek a Kölcsey Napok. A rendezvénysorozat tartalmas sportnappal veszi kezdetét május 22-én, szerdán.

Már lázasan készül a Kölcsey Ferenc Főgimnázium iskolaközösségre a Kölcsey Napokra, amely idén május 22-27. között kerül megrendezésre. Szerdán egy tartalmas sportnap keretében tölthetnek el együtt néhány órát a diákok, szülők és tanárok és természetesen a legkisebbek számára is megrendezik a Mentor-Pöttöm stafétát. Ezenkívül kosárlabda, foci és asztalitenisz meccsekre, valamint közös zumba edzésre kerül sor a Kölcsey udvarán.

A Május 23.-a a Köfedisz Napja lesz, amelynek keretében a diákszövetség hippi-délutánt szervez késődélután 18 órától. Erre az eseményre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Pénteken, 17 órától nyílt nap fogadja a főgimnázium leendő tanulóit, akiknek lehetőségük lesz megismerni az iskolában folyó tevékenységeket, beszélgethetnek diákokkal és tanárokkal, és részt vehetnek nézőként a diákgálán is. Eközben megrendezik a Saláta-versenyt, az osztályok vegyes, szülő-diák csapatainak versenyét is.

18 órától kezdődik a jótékony célú diákgála, amelynek keretében fellépnek az iskola diákjai az ovisoktól kezdve a legnagyobbakig, majd flashmobra és Csabcsy dobkoncertjére kerül sor.

Péntek este 20.45 órától kerül megrendezésre a Szabadtéri Kölcsey-bál, amely a Passion for Salsa táncosainak bemutatójával kezdődik. A bálon a Favorit együttes szolgáltatja a talpalávalót, a mulatság közben pedig tombolahúzásra is sor kerül.

A diákgálára és szülői bálra belépőül tombolajegy szolgál. Jegyek az osztályfőnököknél és a titkárságon kaphatóak. Egy jegy 5 lejbe kerül.

A gála és a bál bevételéből a Kölcsey Ferenc Főgimnázium vezetősége az iskolaudvar egy részének parkosítását, illetve a kémia laboratórium felszerelésének megújítását tervezi - tudtuk meg Pataki Enikőtől, a tanintézmény igazgatónőjétől.

A Kölcsey Napok sorozatát a Végzősök napja zárja, amelynek keretében a XI. osztályosok készülnek különféle vetélkedőkkel és programokkal a maturandusoknak és a osztályfőnökeiknek.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a programokra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: