2006-05-04 15:18:01• hírek • Noemi Brigitta Boros

Hám János Napok

“ Ha nem az Úr építi a házat, építői hiába dolgoznak rajta.”

Ebben az évben május 12-én és 13-án kerül megrendezésre a Hám János Napok elnevezésű rendezvény, amelynek a rangját emeli az is, hogy immár ez a tizedik, jubileumi alkalom.

A neves esemény május 12-én, pénteken kezdődik. 9 órától ünnepi szentmisére kerül sor a szatmárnémeti Székesegyházban, ahol beszédet tart Ádámkó István Csaba, a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont igazgatója és szentbeszédet mond Dr. Olafsson Placid OSB atya. A szentmisét koszorúzás követi a Hám János szobornál, majd Nm. Ft. Reizer Pál megyés püspök sírjánál.

11 órakor kezdődik a megnyitó ünnepség a Hám János Iskolaközpont dísztermében, amelyet bibliaismertető vetélkedő, évi oklevelek átadása és “ szülőknek-szülőkkel” beszélgetés követ. A napot a diákok részére szervezett táncos mulatság zárja a Szent Alajos Konviktusban.

Május 13-án, szombaton különböző kézműves-foglalkozások, vetélkedők, bazár és – állandó programként – asztalitenisz, csocsó és sakkverseny várja a diákságot. A rendezvényt a szülők, tanárok, támogatók és ünnepi meghívottak részére szervezett bál zárja 20 órától a Szent Alajos Konviktusban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: