2012-04-03 17:26:26• hírek • Balog Anita

Újabb halálos baleset: egy 20 éves lány az életét vesztette

Öt fiatal utazott az autóban, amely kedden 14 óra körül az egyik út menti alacsony hídpatkának ütközött és felborult. A baleset a Lázári és Kissár települések közötti útszakaszon történt. Egy 20 éves lány kiesett az autóból, ő azonnal életét vesztette.

Szomorúan ért véget a sárerdei kirándulás öt  fiatalnak: 14 óra körül épp hazafelé tartottak Kissár településre, amikor a B. Emanuel által vezetett Volkswagen Golf az egyik útszéli híd patkájának ütközve felborult és az útszéli árokban landolt. A baleset a Lázári és Kissár közötti útszakasz egyik kanyarjában történt, a rendőrségi vizsgálat alapján a baleset oka a túl nagy sebesség volt. Az autó egyik utasa szerint a vezető több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel közlekedett, amikor egy adott pillanatban elvesztette uralmát a gépjármű fölött.

Az autó utasai közül a 20 éves, kissári illetőségű Roxana T. életét vesztette - a szemtanúk szerint egyszerűen kiesett a vízszintes tengelye körül megforduló autóból. A lány valószínűleg nem volt bekötve, a biztonsági öv nagy valószínűséggel megmentette volna az életét.

A balesetben megsérült az autó vezetője és két szatmárnémeti illetőségű fiatal, a 20 éves D. Adrian és a szintén 20 esztendős Beatrice P. A balesetet a legkönnyebben a 20 éves Ioan L. úszta meg, ő csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az autó vezetőjét, a 20 éves B. Emanuelt a rendőrség megfúvatta, de az alkoholszonda nem mutatta ki, hogy a fiatal szeszes italt fogyasztott volna vezetés előtt.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: