2006-06-18 12:02:02• hírek • Szatmar.ro

Gólok, piros lapok

A legnagyobb meglepetést Ghána és az olasz- amerikai meccset vezető bíró okozta.

A D-csoport 2. fordulójában egy gólnélküli első félidő után a portugálok Deco góljával és Christiano Ronaldo büntetőjével 2-0-ra verték az irániakat. A portugálok győzelmük ellenére nem sok dícséretet érdemelnek. A nyolcaddöntőbe jutáshoz elég volt a teljesítmény, az ottani helytálláshoz viszont nem biztos, hogy megfelel majd.

A nap legnagyobb meglepetését a Csehország - Ghána mérkőzés okozta. Az újonc afrikai csapat, Asamoah Gyan és Muntari góljaival 2-0-ra verte a cseheket, akik még egy piros lapot is begyűjtöttek. Az eredmény azonban nem az emberhátrány miatt alakult így.

Az olasz-amerikai meccs nagyon eseménydúsnak, izgalmasnak bizonyult. Az esélyesebbnek kikiáltott olaszok azonban nem tudták hozni  a kötelezőt, így a csoportban még semmi sem dőlt el. Gilardino góljával szereztek vezetést, az amerikaiak azonban nem törtek össze a hátrány miatt, Zaccardo öngóljával egyenlítettek ki. Főszerepet vállalt a mérkőzésben az uruguay-i bíró is: az olaszoktól De Rossi, majd az amerikaiaktól Mastroeni és Pope kapott piros lapot. A kilenc emberrel játszó amerikaiak azonban derekasan állták a sarat, így megmentettekegy pontot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: