2010-04-28 00:00:19• hírek • MTI/Kocsis Zoltán

Fülöpöt kölcsönvette a Manchester City

Az angol Premier League-ben szereplő Manchester City az utolsó három találkozójára kölcsönvette Fülöp Mártont, a Sunderland magyar válogatott kapusát, jelentette be hivatalos honlapján a klub.

Roberto Mancini alakulata szombaton gólnélküli döntetlent játszott az Arsenal otthonában, első számú kapusa, Shay Given pedig súlyos sérülést szenvedett, míg tartalékja, Stuart Taylor hosszú kihagyást követően még csak lábadozik. A manchesteri alakulat felnőtt keretéből a kapusok közül így csak a 23 éves feröeri Gunnar Nielsen bevethető.

A Guardian című napilap internetes kiadása hétfőn arról számolt be, hogy az olasz szakember szeretné kölcsönvenni a Sunderlandnél kegyvesztetté vált Fülöpöt, ám ehhez a liga vezetőinek beleegyezése is szükséges, mivel jelenleg nincs átigazolási időszak.

Hasonló eset már történt magyar kapussal a Premier League-ben: 2006-ban, majd 2007-ben Király Gábor a Crystal Palace futballistájaként szintén a "beugró" szerepét játszotta el, előbb a West Ham Unitedben, majd az Aston Villában.

A Manchester City szombaton az Aston Villával találkozik, amely mérkőzésen, a honlap szerint, Fülöp védheti majd a kapuit, akárcsak (remélhetőleg) négy nappal később a Tottenham Hotspur, majd május 9-én a West Ham United ellen. Az együttes jelenleg - a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helytől mindössze egy pontra lemaradva - a hatodik helyen áll a Premier League-ben.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: