2007-01-11 14:51:30• hírek • Tamás Jakab

Fogyász termékek

 A kombucha természetes anyagai a fogyásban is segítenek.

Ünnepek, plussz kilók

A nagyobb ünnepek alatt a legtöbb háziasszony szinte az egész napját a konyhában tölti sütés és főzés közepette. Kipróbálja a legújabb recepteket, és az étkezésnél sem fogja vissza magát senki. Ilyenkor a legtöbb ember elengedi magát, és nem nézi, hogy amit fogyaszt az egészséges-e, vagy egyáltalán hizlal-e.

Ennek legtöbbször az a következménye, hogy az ünnepek elteltével jónéhány plusz kilóval állunk a mérlegre. Ha komolyan gondoljuk a lefogyást, kellő elszántság kell hozzá, a legjobb módszerről azonban nagyon eltérőek a vélemények. Ember legyen a talpán, aki ilyen helyzetben el tudja dönteni, hogy neki mi a legjobb.

Ahhoz, hogy az ember tökéletesen jól érezze magát, meg kell legyen elégedve testével is. Az viszont, hogy a számunkra ideális testfelépítést hogyan érjük el, egyáltalán nem mindegy. Az emberek azt szeretnék, ha az elért eredmény hosszú távon is megmaradna, viszont kevesen szeretnek sokat mozogni, illetve sokszor az időhiány is meggátol ebben.

Óvatosan a fogyókúrával

Bebizonyosodott, hogy a gyors fogyókúrák nagyon károsak az egészségre. Sőt, a fogyókúra befejezése után még több súlyt szedünk vissza magunkra, mint azt megelőzően elvesztettünk. A fogyás együtt kell hogy járjon szervezetünk méregtelenítésével is. Ebben az aktív enzimek oroszlánrészt vállalnak.

 

A következőkben olyan termékeket mutatunk be, melyeknek segítségével nemcsak, hogy kilóktól szabadulunk meg, de közérzetünk is jóval kellemesebb lesz.

 A kombucha termékcsalád egyik kiemelkedő tagja az ananász-papaya tabletta, melynek legfőbb hatóanyagai a Bromelin és papain enzimek, szerves aktív króm, C-vitamin. Ezek segítségével a kilóinktól könnyebben megszabadulhatunk, az egészségünk károsítása nélkül. A kombucha termékek méltán nagy hírnevüket a kiváló gyógyhatás mellett annak köszönhetik, hogy kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Az ananászban lévő számos aktív enzim - közöttük a legfontosabb a bromelin - megkönnyítik a szervezet anyagcseréjét, a fehérjék és a zsírok lebontását, a papayában lévő aktív enzim bontja az emésztőrendszerben lerakódott nyálkás salakanyagokat, fehérjéket; méregtelenít. A papain savas- és lúgos közegben egyaránt kifejti hatását. Az ananász és a papaya is egyaránt lúgosító táplálék, ami azt jelenti, hogy ellensúlyozzák a szervezet elsavasodását. A tablettát azok is eredményesen fogyaszthatják, akik szervezetüket aktív enzimekkel, élő táplálékkal kívánják támogatni, illetve akik emésztésüket megkönnyíteni, szervezetüket folyamatosan salaktalanítani szeretnék.

Méregtelenítve fogyni!

 A Fogyász C a “táplálkozási kalózok” kedvenc itala. Alapja a kombuchakoncentrátum, amelyben ananász és papaya gyümölcsöket is érleltünk. Aki néha táplálkozási “kihágásokat” követ el, az étkezés közben vagy után fogyasszon ebből az italból ásványvízzel hígítva másfél-két decilitert, és a szervezet így garantáltan gyorsan elhárítja ezek következményeit. A Fogyász C jól kiegészíti a Fogyász termékcsaládot, abból a szempontból is, hogy támogatja szervezetünk emésztőrendszerének élő mikroflóráját is, a kombuchában ugyanis számos tejsavbaktérium, acidophylus, B-komplex, A-, C-, E-vitamin és enzim található. A Kombucha C koncentrátum fogyasztásával szervezetünkben fokozódik az anyagcsere, javul a tápanyagok lebontása és felszívódása.

Legfőbb hatóanyagai: Kombucha koncentrátum: L(+), L(-) tejsav, glükuronsav, acidophylus, B-komplex és A-, C-, E-vitamin, esszenciális aminosavak, enzimek. Papaya, csalán, ananász és csipkebogyó

Összegezve, a Fogyász családot mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék szervezetüket folyamatosan méregteleníteni, szeretnének hosszú távú és megbízható súlycsökkenést elérni, illetve maguknak egészséges közérzetet biztosítani.

 A kombucha termécsaládnak egy újabb fantasztikus terméke a Fat Killer. A Fat Killer lényege, hogy aktivizálja az anyagcserét, hogy a ma és a már régóta bennünk pangó, részlegesen megemésztett táplálékokat is megemésszük.

Az Enzimkomplex koncentrátum segítségével serkenti az anyagcserét, támogatja a méregtelenítést, s beindul a kíméletes fogyási folyamat. Már az első naptól kezdve javul a közérzet, aktivitás, erőnlét. Az életminőség javulása már önmagában is fantasztikus eredmény, de egy hét elteltével már nyugodtan mérlegre is lehet állni. A tartós súlycsökkenést a Fat Killer tabletta teszi tökéletessé.

(x)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: