2008-05-22 17:16:57• hírek • István Löchli

Fejlődésnek indult Mikola

 Átadásra került Mikola község új aszfaltos útja.

Ünnepélyes keretek között csütörtök délben átadásra került Mikola község új aszfaltos útja, mely a Megyei Tanács aszfaltozási projektjének keretében valósulhatott meg.

Amint azt Dobos István, a község RMDSZ-es polgármestere az átadáson elmondta, ez a beruházás is példázza, hogy a megye vezetősége egyre nagyobb hangsúlyt fektet a vidéki települések modernizálására. A jelenleg átadott három kilométeres útszakasz mellett a község még hat kilométerrel rendelkezik, mely szintén újraaszfaltozásra szorul, de a polgármester reményét fejezte ki, hogy hamarosan erre is sor fog kerülni. Az elmúlt években a község óriási fejlődésen esett át, sőt az idén megkezdik a víz valamint a csatornahálózat kiépítését is.

Csehi Árpád Szabolcs az RMDSZ megyei szervezetének elnöke elmondta, a mikolai út felújítása prioritásnak számított és persze a környező településeké is. "Mikor megkezdtük az útfoldozási programot, akkor is Mikola az elsők közt szerepelt. Most azonban a községnek lett egy rendes aszfaltos útszakasza, mely nagymértékben hozzájárulhat a község fejlődéséhez.”

L.I. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: