2007-10-19 02:39:52• hírek • Szatmar.ro

Értékes gólok

thierry_henryHenry méltón büszkélkedhet az EB selejtezőn nyújtott szereplésével.

Thierry Henry góljai továbbjutást biztosítottak a litvánok elleni EB selejtezőn. A futballista teljesítménye nemcsak a továbbjutás szempontjából fontos, hanem rekord értékű esemény is  egyben.

Tíz perccel a lefújás előtt a francia szurkolók már a körmüket rágták idegességükben a litvánok elleni Eb-selejtezőn, egy újabb pontvesztéssel ugyanis meglehetősen nagy hátrányba került volna a válogatott a kontinensviadalon való részvételért vívott harcban. Ekkor azonban egy percen belül kétszer is megvillant Thierry Henry, aki két góljával megnyerte csapatának a meccset, és megdöntötte Michel Platini rekordját, és 43 találattal már egyedül tartja a válogatottbeli gólcsúcsot.

- Nagy öröm számomra, hogy megdönthettem Platini rekordját. Nem találok szavakat, elmondhatatlan, amit érzek. Nagy megkönnyebbülést jelentettek a gólok, mert mindenképpen nyernünk kellett. Helyzeteink voltak, kapufákat lőttünk, de a gólok csak a hajrában születtek meg. A csapattársak gratuláltak a meccs után, de nem szeretném, ha ezt a sikert az én érdememnek tartanák, hiszen ők tették lehetővé számomra a gólszerzés és a rekorddöntés lehetőségét. Ezzel a győzelemmel még nem biztosítottuk a helyünket az Eb-n, továbbra is ez a célunk, ezt nem szabad senkinek sem elfelejtenie - nyilatkozta a meccs után Henry.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: