2006-12-15 19:15:28• hírek • Szatmár.ro

Énekelnek a Fresh lányok helyett!

 A nagyon tehetséges énekesnő Balássy Betty énekel a Fresh lányok helyett a Fresh albumokon. 

Régóta beszélik, a zenei világban nyílt titok, hogy vannak női együttesek, amelyek csak a körítést adják a lemezhez, az énekhangot valaki másnak köszönhetjük. A Blikk úgy értesült: a Fresh lányai helyett a Megasztár vokálosaként feltűnt Balássy Betty énekel, csakúgy, mint korábban több más előadó lemezén.

Balássy Betty számos tehetségkutató versenyen végzett dobogós helyen, fél tucat együttesben közreműködik szólóénekesként. Hamarosan megjelenik közös lemezük kedvesével, Varga Ferivel, mellette pedig éneket tanít. A Blikk értesülése szerint azonban olykor más énekesnőknek is "kölcsönadta” már a hangját. 

- Valóban felénekeltem jó néhány előadó lemezét - vallotta be Betty a lapnak. - Most azonban úgy döntöttem, hogy ezt befejezem. Mostantól a saját dalaimat énekelem, a saját arcommal.

A Fresh-lányok is hozzá járnak, de a Blikk ama felvetésére, hogy a zenevilágból származó információink szerint Wiki és Andi lemezén is ő énekel, csak annyit mondott:
- Erről nem szeretnék beszélni...

Akadt viszont olyan befutott zenész, mint Roy, aki szívesen beszélt arról, ami a szakmában eddig is nyílt titok volt.
- Annak idején rengeteg olyan együttes alakult, amelyek jól mutattak a színpadon, de nem tudtak énekelni. Ilyen volt a Carpe Diem, Betty Love, meg egy csomó fiúcsapat. Ezek közül a Fresh az egyetlen, amely a mai napig húzza. Az embereket át lehet verni - mondta Roy a Blikknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: