2010-02-18 15:42:01• hírek • Parajdi Andrea

Ének és szavalóverseny kicsiknek

Március 5-ig jelentkezhetnek az óvodások és elsősök a Nagykárolyi Művelődési Ház által megszervezésre kerülő Tip Top Prichindel versenyre, ahol szavalással, vagy énekkel nyerhetik el a zsűri tetszését.

A Nagykárolyi Művelődési Központ az idei évben immár második alkalommal szervezi meg a Tip Top Prichindel „tehetségkutató versenyt", amelyre már várják az ügyes és rátermett kisgyerekeket. A versenyre a megyéből bárhonnan jelentkezhetnek, mindenki beiratkozhat, aki óvodás, vagy első osztályos kisdiák.

A versenyen résztvevők maguk dönthetik el, hogy milyen produkcióval szeretnék megnyerni a zsűri tagjait, ha a szavalás megy jobban nekik, akkor verset kell mondaniuk, ha pedig az énekléstől sem riadnak vissza, akkor egy dallal is benevezhetnek. A legjobbakat értékes nyereményekkel jutalmazzák a verseny szervezői.

Az apróságok megméretésére március 9-én, kedden 18 órai kezdettel a nagykárolyi Iuliu Maniu Technikai Kollégium dísztermében kerül sor. A versennyel és a benevezéssel kapcsolatosan a 0261/865-006- os telefonszámon lehet a Nagykárolyi Művelődési Központtal felvenni a kapcsolatot, illetve információk a 0745.675240-es telefonszámon is kérhetők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: