2006-01-07 18:45:52• hírek • Szatmár.ro

Elhunyt Zavadszky

A Fradi és az MTK egykori játékosa Cipruson hunyt el tüdőembóliában. 

 

A ciprusi Apollon 31 esztendős egykori magyar válogatott futballistájának halálát a limasszoli klub hivatalos honlapja szerint tüdőembólia okozta.

A Reuters hírügynökség értesülései szerint Zavadszky holttestét a csapattársai fedezték fel limasszoli otthonában, akikkel együtt a Lakatamia elleni idegenbeli mérkőzésre kellett volna utaznia.

Az AP hírügynökség szerint azonban Zavadszkyra a csapatorvos talált rá, aki azért kereste fel, mert aggódott a sérülésére fájdalomcsillapítókat szedett játékos állapota miatt.

Zavadszky csapata szerdai mérkőzésén sérült meg és az orvosok ínszalagszakadást diagnosztizáltak nála, majd hazaengedték. A futballista később egyre gyengébben érezte magát, ezért újabb vizsgálatra ment, majd váratlanul elhunyt.

A halál pontos okát a boncolás után hozzák nyilvánosságra, amit délután tartanak. A Lakatamia-Apollon bajnoki mérkőzést Zavadszky Gábor halála miatt elhalasztották.

A kiváló csatár feleségét és ikreit, két kisfiát hagyta hátra. Zavadszky Gábor négyszer volt válogatott, játszott többek között a Ferencvárosban, az MTK-ban és a Dunaferrben.

MR

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: