2010-11-15 13:46:53• hírek • Póti Orsolya

Egy világtalan kisfiúnak gyűjtenek

A Loga Dance School profi táncosai karitatív szándékkal szerveznek táncgálát december 19-én. Pénzt gyűjtenek egy világtalan kisfiú, Demeter Marian számára, akinek szemműtéte óta minden álma egy jól felszerelt fürdőszoba.

A Loga Dance School negyedik alkalommal vállalkozott arra, hogy egy látványos táncmaratont szervezzen adománygyűjtő szándékkal. A táncgála keretében a Loga Dance School tíz tehetséges táncosa december 19-én, 21 órától egy órán keresztül, megállás nélkül táncolja a Rueda de Casino nevű kubai táncot egy nemes cél érdekében.

Az idei jótékonysági táncgálával egy világtalan kisfiú, Demeter Marian segítségére szeretnének lenni a táncosok. Az öt éves gyermek szülei mindent megteszek annak reményében, hogy Marian egyszer láthasson. Korábban eladták a házuk melletti telket, azért, hogy kifizethessék gyermekük szemműtétét, melyre Franciaországban került sor. A gyermek szemébe mesterséges ereket ültettek be, de mivel a retina teljesen sérült, ezért a beavatkozás sem hozott megoldást.

A műtét óta Marian egy olyan fürdőszobára vágyik, mint amilyen franciaországi szálláshelyükön volt. A világtalan gyermek  álma most valóra válhat a Loga Dance School és mindannyiunk segítségével. Azért, hogy vágya beteljesüljön,  több munkálatra is szükség lesz: be kell vezessék a vizet a család házába, és ki kell alakítaniuk a szennyvíztartályt, valamint a fürdőszobát, mely összesen 16.000 lejbe kerül.

Mindazok, akik részt szeretnének venni a karitatív kampányban a Loga Dance School jótékonysági gálájára szóló belépőjegy megvásárlásával meg is tehetik. Egy belépőjegy ára 20 lej, az első 100 adományozónak a hely biztosított a táncteremben a többi adományozó a gálát élőben figyelemmel követheti a TV1 Satu Mare csatornáján. Jegyeket hétköznaponként 16 és 21 óra között vásárolhatnak  a Loga Dance Schoolban, a Martirilor Deportati utca 30. szám alatt. Ezenkívül adakozni lehet egy speciálisan erre a célra létrehozott urnába szintén a tánciskola székhelyén.

Azok, akik már nem tudnak jegyet vásárolni a gálára, a Szatmári TV1 élő adásban nyomon követhetik az egész táncműsort.

A Loga Dance School felajánlásával az adományozók között 10db 100 lejes utalványt  sorsolnak ki.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: