2013-08-14 18:46:30• hírek • (x)

Egy éves a Creative Hobby Shop!

Augusztus 20-án lesz egy éve, hogy megnyitotta kapuit Szatmárnémeti egyetlen hobbiboltja, a Creative Hobby Shop. Ez alkalomból számos kedvezmény várja az ide betérőket.

A Creative Hobby Shop továbbra is igyekszik kiszolgálni az alkotni vágyókat, a kreatív iskolákat, óvodákat, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az elmúlt egy évben időről időre, a színes árukínálat mellett kreatív délutánokkal, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal várta a hobbibolt vásárlóit.

Az üzlet megnyitásának első évfordulója alkalmából 100 lej értékű ajándékcsomagban részesül az, aki gyermeket hozott a világra tavaly augusztus 20-án, a megnyitó napján. A csomag átvételekor a szülő elsősorban gyermeke anyakönyvi kivonatát kell felmutassa, de elhozhatja a boltba egy éves kis babáját is.

Ezen kívül a Creative Hobby Shop jövőhéten - augusztus 19-24. között - árengedményekkel ünnepli születésnapját. Az árengedmények elsősorban a gyöngyökre vonatkoznak; azokra 30-40, egyes gyöngyökre pedig 50 százalékos engedmény is lesz.

15 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg a festékek, a süthető gyurmák, a quilling papírok, valamint 20 százalékkal olcsóbban szerezhetőek be a fatárgyak, a szalvéták és a filcek, a decoupage ragasztólakkra pedig 10 százalék kedvezmény jár.

Az üzletbe látogatóknak már ezen a héten megakad a szemük néhány újdonságon, hiszen nemrégiben bővült a bolt festék-, a filc- és a készékszer kínálata, valamint már minőségi decoupage papírok, rizspapírok és új dobozok is találhatóak itt. A decoupage technikához nélkülözhetetlen decoupage ragasztólakk ezentúl már 4 kiszerelésben, 20 ml, 50 ml, 100 ml és 230 ml kiszerelésben is kapható.

Szerezd be az alkotáshoz szükséges kellékeket és a kész dísztárgyakat, ékszereket a Creative Hobby Shopból, amely a Kazinczy (Stefan cel Mare) utca 2. szám alatt található. A hobbibolt hétköznaponként reggel 9-től délután 18 óráig, szombaton pedig 9-től 14 óráig várja kedves vásárlóit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: