2007-02-27 10:07:47• hírek • Tamás Jakab

Deco szereti az orgiát

 A portugál válogatott középpályása prostituáltakkal múlatta az időt.

Deco számára egy igen kínos hír látott napvilágot a napokban. Egy angol bulvárlap szerint a kiváló játékos megcsalja imádott feleségét.

A News of the World nevezetű lap szerint videofelvételen örökítették meg, amint a népszerű játékos prostituáltak társaságában múlatja az időt London egyik kétes erkölcsű szórakozó helyén. A botrányos eset éppen 3 héttel ezelőtt történt, amikor a portugál válogatott a brazil nemzeti tizeneggyel vívott barátságos mérkőzést, amely az előbbiek győzelmével zárult.

Deco a győzelmi mámor közepette nem is egy örömlánnyal vette körül magát, ráadásul 4 férfi társa is csatlakozott a "szerelem vonathoz", s állítólag mindezt videón is rögzítették.

Nemrég éppen Deco volt az, aki elmondta véleményét a Liverpool játékosainak Portugáliában történt botrányáról, szerinte ugyanis az angol játékosok más kultúrájú országból érkeznek, olyanból, amelyben sokkal természetesebbek a hasonló kihágások. Nem meglepő, hogy a liverpooliak nem tudják, hogy kell viselkedni egy idegen országban. Ha viszont igaz a hír Deco-ról, akkor kijelenthető, hogy ő is csak bort iszik, miközben vizet prédikál.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: