2010-10-11 09:03:25• hírek • Szatmar.ro

De Niro Budapesten

Andy Vajnával fedezte fel Budapest szépségeit Robert De Niro (67), ahogy a producerrel nyitotta meg tegnap este közös éttermét is a színészlegenda. De nemcsak ő, hanem számos hazai sztár is kíváncsi volt a japán főszakácsról, a szintén tulajdonos Macuhisza Nobujuki, azaz Noburól elnevezett étteremre a Kempinski Hotel Corvinusban.

A vörös szőnyegen vonult be Gesztesi Károly volt párjával, míg Liptai Claudia férfi nélkül, barátnőjével érkezett. De eljött egyebek mellett a Németországban élő Gryllus Dorka, Szulák Andrea is. A szintén Budapesten tartózkodó Angelina Jolie és Brad Pitt a megnyitó előtt ugrottak be egy vacsorára De Niróhoz, akivel nagyon jó barátságban vannak. A megnyitóra egy kis késéssel végül megérkezett Skóciából Jeremy Irons is.

Robert De Niro péntek este érkezett hazánkba egy rövid látogatásra. A kétszeres Oscar-díjjal büszkélkedő színész azonban több hollywoodi sztárral ellentétben nem zárkózott be budapesti hotelszobájába a rövid kiruccanása alatt, hanem fogta magát, és a nyakába vette a várost.

A Blikk információi szerint ugyanis De Niro a legnagyobb természetességgel, mindenféle sztárallűr nélkül barangolt Budapest utcáin, hogy - amint lapunknak adott ex­kluzív interjújában mondta - megismerhesse Magyarország történelmét és építészetét. Ehhez pedig jobb „tananyagot" nem is találhatott volna, mint a budai várat és a Szent István Bazilikát, amelyet szombat délután fedezett fel.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán találhatják.


Robert De Niro és Jeremy Irons is eljött
Robert De Niro és Jeremy Irons is eljött


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: