2015-12-03 13:16:31• hírek • Szatmar.ro

Csokiszoli a csokibarna bőrért!

Immár Szatmárnémetiben is kipróbálhatod Magyarország vezető szoláriumát, a Csokiszolárium-hálózat ugyanis szerdán városunkban is megnyitotta első szalonját!

A Chocolate Brown Csokiszolárium Hálózat Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb szoláriumipari cége, mely egyben garancia is a kifogástalan háttérszolgáltásra! Magyarország szinte valamennyi jelentősebb települése mellett Szlovákiában és Romániában is megtalálhatóak a hálózat szalonjai - Csíkszereda és Marosvásárhely után immár Szatmárnémetiben is, az Independentei sugárút 6. szám alatt.

A hálózat egységeiben alapelvárás a profi, szakszerű kiszolgálás. A hálózati üzletekben ezért csak szakmai oktatáson részt vett alkalmazottak szolgálják ki a vendégek. Ez azonban csak egy azon extrák közül, amelyekkel a csokiszoli kiemelkedik a piac többi szereplője közül. Akkreditált vizsgálatok bizonyítják például, hogy a Németországban gyártott speciális csokicső által átlagosan 1,7 perc alatt 1000NE D-vitamin képződik szervezetünkben. Ez azt jelenti, hogy kicsivel több, mint 3 perc alatt feltöltődhetünk a szükséges napi D-vitamin mennyiséggel.

A hálózat minden egyes egységében azonos minősígű szolgáltatást biztosítanak és mindenütt elsődleges szempont az egészség! Éppen ezért minden bőrtípusnak megfelelően választható ki a szolgáltatás. És van honnan választani, a csokiszoli-szalon hat fekvő és három álló szoláriummal várjak vendégeit! A szoláriumok pedig olyan extrákkal vannak ellátva, mint a vérkeringést serkentő és ezzel a barnulást elősegítő vibromasszázs vagy éppen a vízpermet, de választani lehet a mélybarnító (medium) vagy a gyorsbarnító (dark) opciók között is.

A Csokiszolárium Hálózat egységeiben csak első vonalas márkákat használnak, így a vendégek kizárólag magas minőségi előírásoknak megfelelő szolárium készülékekkel találkozhatnak. Ám igaz ez a kozmetikumokra is, amelyeknek szinte végtelen skáláját találhatod meg az újonnan nyílt szalonban is! Önbarnító vagy önbarnító mentes, öregedéstgátló összetevőkkel, aloe vera, olivaolaj, bambusz, kakaóvaj, kaviár-kivonat, hyaluronsav, mandulaolaj, szójasav, beta-caroten, kókuszolaj tartalmú krémek hatalmas választékával kényeztetheted bőröd!

Ezzel azonban közel sincs vége a szalon kínálta extráknak, hisz a hétfőtől szombatig 07.00-24.00, vasárnap pedig 10.00-23.00 óra közötti nyitvatartási idővel sem tud versenyt tartani egyetlen másik szalon sem! Arról nem is beszélve, hogy a csokiszoliban akár három hónapos bérletet is köthetsz!

Légy tagja te is annak a nagy családnak, amely a Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb szoláriumipari cégét választja és élvezd ki a lehetőségét, hogy bőröd igazán minőségi ápolást kaphat! Keresd a Chocolate Brown csokiszolit Csíkszereda és Marosvásárhely után immár Szatmárnémetiben is az Independentei sugárút 6. szám alatt!

Mert a csoki nem csak feltálalva ízletes!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: