2008-08-01 12:34:20• hírek • Szatmar.ro

Cél a hatékony munkafolyamat

 Magyarországi módszereket vezet be a Szatmár Megyei Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal.

Egy kormánygyűlés keretében döntöttek arról, hogy a romániai Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatalok vezetői három napos látogatást tegyenek a magyar fővárosba, az ottani munkafolyamat megismerésének céljából.

A Szatmár Megyei Adó-, és Pénzügyi Ellenőrző Hivatal részéről Nicolae Manea igazgató, illetve Gergely Lajos aligazgató képviseltette magát. A találkozó utolsó napját Nyíregyházán zárták. -Számos érdekes dologgal találkoztunk, sokat lehet tőlük tanulni -fejtette ki Gergely. Mint mondja Nyíregyháza szervezési szempontól kiemelkedik, nem beszélve arról, hogy az adófizetőkkel való kapcsolatuk is sokkal jobb mint minálunk.

Nyíregyházi mintára már a Szatmár megyei Hivatalban is elhelyeztek két internetkapcsolattal ellátott számítógépet, amelyet az ügyfelek rendelkezésére bocsájtanak. Ez felgyorsítja az ügyintézését, hiszen ha probléma adódik valamelyik űrlap kitöltésével, akkor ott helyben korrigálható. Terveik közt szerepel továbbá egy LCD monitor kifüggesztése, amelyen minden szükséges információ beszerezhető.

-Még nem igazán találtunk, helyet a monitornak, azonban mindenképpen jól látható pozíciót keresünk neki. Minden újdonságot rátelepítünk, hogy amíg az ügyfelek sorban állnak tájékozódjanak a legfontosabb információkról – mutatott rá Gergely, aki azt is hozzátette az elektronikus bevallás terén Románia sokkal jobban áll a magyar partnereknél.

P.A.

 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: