2008-01-09 10:59:41• hírek • Szatmar.ro

Buffon, Inzaghi és Del Piero az olimpiai keretben

casiraghiCasiraghi fontolgatja, hogy beválogassa a három klasszist az olaszok olimpiai válogatottjába.

Pierluigi Casiraghi, az olasz U21-s csapat szövetségi edzője szívesen behívná az olimpiára készülő válogatottba Alessandro Del Pierót, Pippo Inzaghit és Gianluigi Buffont. Esetleg még Luca Toni is szóba jöhet.

Casiraghinak a pekingi játékokra egy tizennyolc főből álló keretet kell kialakítania. Ebből tizenöt játékosnak 1985. január elseje után születettnek kell lennie, míg három másik labdarúgó "túlkoros" is lehet. Ezt kihasználva a Juventus egykori kiválósága úgy döntött, hogy a legnagyobb ágyúk között válogat.

-Minden attól függ majd, hogy Roberto Donadoni kikkel utazik az Európa-bajnokságra - nyilatkozta Casiraghi. - Elsősorban az 1984-s korosztály jöhet nálam számításba, mint például Alberto Aquilani vagy Giorgio Chiellini. Nekik egyébként is nagy szerepük volt abban, hogy ott lehetünk a nyári játékokon. De természetesen gondolkodom a "nemzeti hősökön" is, mint amilyen például Pippo Inzaghi, Alessandro Del Piero vagy éppen Gigi Buffon és Luca Toni - nyilatkozta Casiraghi.

Aquilani, Chiellini, Buffon és Toni kihagyhatatlannak tűnik az EB-keretből Donadoni számára, de Del Piero és Inzaghi körül sok a bizonytalanság, így lehet, hogy az olimpián az U21-s csapatban jutnak majd szerephez a nagy öregek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: