2020-11-18 07:57:50• hírek • Szatmár.ro

Bőséges virágadományt kapott az Élet Fája Egyesület

Suta Irénke önzetlen felajánlása jóvoltából újabb gyönyörű virágokkal szépült az atyai "Kentaur" szabadidőközpontban létrehozott közösségi park.

Miután a múlt csütörtökön mintegy ezer tulipánhagymát sikerült elültessenek az "Élet Fája" Egyesület önkéntesei az atyai "Kentaur" szabadidő központban létrehozott közösségi parkban, november 17-én, kedden újabb gyönyörű virágokat sikerült elültetni.

Az akcióról Békéssy Erzsébet, az egyesület elnöke számolt be szerkesztőségünknek. Elmondta, egy váratlan telefonhívással indult minden: az atyai születésű Suta Irénke, aki családjával egy saját virágkertészetet vezet Szatmárnémetiben, felajánlotta, hogy virágadománnyal támogatná az egyesület által a múlt héten indított kezdeményezést.

Az egyesület természetesen örömmel el is fogadta az ajándékot, és már a keddi nap folyamán sötétedésig sikerült el is ültetni a virágok többségét.



„Délután 2-kor fogtunk hozzá az ültetéshez és nagyjából 5-ig, amíg ránk nem sötétedett, szorgoskodtunk. Gyönyörű krizantémokat és kővirágot kaptunk, melyeknek azonnal megtaláltuk a megfelelő helyet a közösségi parkban” – magyarázta Békéssy Erzsébet. Elmondta továbbá azt is, hogy Suta Irénke és családja nem csak a virágok adományozásával támogatták az egyesületet, de az ültetésben is segítettek, sőt, virágkertész szakemberként a jótékony partner felajánlotta, hogy a jövőben is szívesen segíti majd az egyesület tevékenységét.

„Az összefogás ereje határtalanná válik olyan emberekkel, mint Suta Irénke és családja, akik önzetlen szeretettel, szívvel és lélekkel csatlakoztak az "Élet Fája" Egyesülethez, hogy részesei legyenek a Közösségi Park megvalósításának, amely egyre színesebben pompázik. Hálásan köszönjük!” – fogalmazott Békéssy.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: