2006-03-26 02:47:00• hírek • Szatmár.ro

Bochkor szülinapi ajándéka

Szexuális segédeszközből összeállított ajándékcsomagot kapott Bochkor Gábor

Szexuális segédeszközből összeállított ajándékcsomagot kapott Bochkor Gábor, aki tegnap ünnepelte negyvenkettedik születésnapját. Kollégái már tegnapelőtt, Mosoly turnéjuk debreceni állomáson felköszöntötték.

 - Bochkornak egyre nehezebb ajándékot vásárolni, voltak olyan holmik, amelyek két évig porosodtak a stúdióban. De például szobabútort sem kaphat, mert nagyon kényes az ízlése - panaszkodott Lalikirály. - Gáborral kapcsolatban gyakran hangzik el a szexszimbólum kifejezés, ezért úgy gondoltam, hogy kap egy szexuális segédeszköz csomagot, amiben biztos vannak olyan dolgok, amit még ő sem ismer. Sok érdekességet sikerült beválogatnom: nő lekötöző felszerelést, amivel az autó szélvédőjére tudja kikötözni a partnerét, péniszpumpát, parfümöt, amitől minden nő felizgul, de talán a legkülönösebb ajándék egy műkéz volt - mesélte vidáman Boros, aki úgy érzi, hogy végre kedvében járt Bochkornak .

Bocsi szemérmesen érdeklődött a tárgyak iránt.

-Nagyon meglepődtem az ajándékcsomag tartalmán. Ha minden eszközt nem is, egy párat biztosan kifogok próbálni - mondta Bochkor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: