2007-05-21 08:08:16• hírek • Tamás Jakab

Biztos kieső a Victoria

 A nagykárolyi alakulat hazai pályán 3-1 arányban kapott ki a Borosjenőtől.

A C osztályos labdarúgó bajnokság vége előtt 3 fordulóval biztossá vált, hogy a Nagykárolyi Victoria csapata a IV. ligában folytatja a következő idényt.

A legutóbbi a játéknapon a Borosjenői SK csapata 3-1 arányban győzött Nagykárolyban. A Victoriánál több játékos is nyúlcipőt húzott a bajban, ennek köszönhetően a mérkőzésen csupán egyetlen egy cserejátékos ült a padon. Pintér Sándor legénysége nehéz mérkőzés elé nézett, ennek megfelelően a vendégek 2-0-s előnnyel zárták az első félidőt. A mérkőzés végeredménye híven tükrözi a két csapat közötti különbséget.

A Mezőpetri Fink Fenster ismét súlyos vereséget szenvedett, ezúttal a Temesvári UMT ütötte ki őket 8-0 arányban. Az első félidő kiegyenlítettebb játékot produkált, azonban a vendégek így is 2-0-s előnnyel vonulhattak az öltözőbe. Második félidőben szintén adódtak helyzetek a petriek oldalán is, azonban ezeket rendre kihagyták. A végén kevesebb, mint 20 perc leforgása alatt majdnem fél tucat gólt szereztek a Temes megyeiek.

Az Olimpia ebben a fordulóban az Udvari Florenta visszalépése miatt játék nélkül zsebelte be a három pontot, jelenleg a 13. helyen áll.

A Somesul 1-1-es döntetlent ért el a Mácsai Vointa ellenében, aminek köszönhetően megőrizte ugyan 4. pozícióját a bajnokságban, de a feljutást jelentő második helyhez győzelem kellett volna.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: