2010-07-21 14:06:46• hírek • Szatmar.ro

Bemutatókkal melegítenek

A hétvégi lábröplabda -bajnokságra bemutatókkal hangolhatnak az érdeklődők.

Amint arról a Szatmár.ro korábban beszámolt, a hétvégén ismét nagy szabású nemzetközi lábröplabda (footvolley) bajnokságot szervez Szatmárnémetiben a Show Time Entertainment Factory. A tavalyi tornával ellentétben azonban ezúttal nem a strand, hanem a Real Hypermarket parkolója ad otthont az eseménynek.

Bár egy dinamikusan fejlődő, látványos sportágról van szó, amelyet a tavaly már megcsodálhatott a szatmári közönség, vélhetően még sokan vannak, akik nem tudják hová tenni ezt a játékot. Az ő kedvükért döntöttek úgy a szervezők, hogy csütörtök és péntek délután bemutatókat tartanak a helyszínen. „Csütörtökön és pénteken is lehet még nevezni, kedvcsinálóként pedig mindkét nap 17 órától bemutatókat tartunk, ahol meg lehet nézni, hogy milyen is ez a sportág", nyilatkozta Antal Attila főszervező.


A lábröplabda hemzseg a látványos elemektől
A lábröplabda hemzseg a látványos elemektől


Nevezni tehát még pénteken is lehet, két fős amatőr csapatok számára 100 lej a nevezési díj, az alsó korhatár 14 év, a felső a csillagos ég. A küzdelemsorozat szombaton 10 órakor veszi kezdetét.

A viadal összdíjazása 3000 lej, ebből a győztes páros 900 lejt, a második 600 lejt, a harmadik 300 lejt, a negyedik duó pedig 200 lejt kap, az 5-8. helyezett duók pedig egy-egy footvolley-labdát.

Bővebb információkat kérni és jelentkezni a 0261-710871-es telefonszámon lehet, de e-mailen is lehet érdeklődni a footvolley.sm@gmail. com címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: