2008-10-16 23:33:18• hírek • Szatmár.ro

Bekísérték Piturcát

A rendőrség kísérte be kihallgatásra Victor Piturcat, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, aki korábban nem tett eleget az idézésnek.  Piturca épp az Otopeni-i reptérre érkezett,  ahol már vártak rá a hatóság emberei.


A sportember a Gigi Becali nevéhez kötődő vesztegetési ügy miatt kapott idézést. A Steaua Bucuresti tulajdonosától egy 1,7 millió eurót tartalmazó bőröndöt koboztak el a kolozsvári Univeristatea - CFR labdarúgó mérkőzés előtt, melynek tétje a bajnoki cím sorsa volt. A korrupcióellenes ügyészség vádja szerint ezt az összeget a kolozsvári Universitatea elnökének, Anton Dobosnak szánta, ezzel próbálta ugyanis Becali rábírni a csapatot, hogy legyőzze a Steaua vetélytársát, a szintén kolozsvári CFR-t, ebben az esetben ugyanis a bukarestiek nyerték volna a bajnokságot.

Becali tagadta, hogy megvesztegetést kísérelt volna meg. Elmondása szerint egy telket kívánt megvásárolni Kolozsváron. Állítását alátámasztandó, egy előszerződést is felmutatott, amelyet Piturca tanuként írt alá. Ezért a korrupcióellenes ügyészség a szövetségi kapitányt bűnpártolással vádolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: