2008-06-18 19:25:10• hírek • Szatmar.ro

Beiktatták Nagykároly polgármesterét

 Kovács Jenő Nagykároly új polgármestere szerdán tette le hivatali esküjét.

 

Kovács Jenő az RMDSZ jelöltje 5500 szavazattal szerezte meg Nagykároly polgármesteri székét. Hivatalba iktatására szerdán 14 órától került sor a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatalban.

A polgármester eskütételét megelőzően a helyi tanácsosokat iktatták be. Nagykárolyban 19 tanácsos van, az RMDSZ színeiben tízen töltik be ezt a funkciót. A tanácsosi beiktatást Kovács Jenő eskütétele követte, aki a Szatmár.ro-nak elmondta elsődleges célja lesz, hogy dinamikusabbá formálja a helyi adminisztrációs rendszer működését. A Nagykárolyi polgármesteri Hivatal nagytermében az alpolgármestert is megválasztották. Csupán az RMDSZ és az NDF nevezett meg közös jelöltet Kaizer Lajos személyében, akit egyöntetűen meg is szavaztak. Ezt követte a gazdasági, az urbanisztikai, a művelődési és a jogi szakbizottságok tagjainak kinevezése.

-Csütörtökön veszi valójában kezdetét a négy éves mandátumom. Első sorban a helyi problémák, az elindított projektek között próbálok majd eligazodni, de mindezek előtt szeretném megismerni a körülöttem dolgozókat. Az a célom, hogy egy-egy elképzelést minél gördülékenyebben valósítsunk meg, így tudjuk majd kiküszöbölni a megrekedt, és hosszú ideje stagnáló problémákat – nyilatkozta Kovács Jenő a Szatmár.ro kérdésére.

 
 
 
P.A. 

 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: