2006-10-03 18:25:38• hírek • Szatmár.ro

Bajuszka vs brazil fazon

55281_brazil0Hogyan tudnék megszabadulni a kellemetlen szépséghibáktol? Íme egy kis segítség.

Kellemetlen megkérdezni, mert kellemetlen lenne bevallani, hogy nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal? Mint például, hogy mi is az a brazil fazon, vagy hogyan kellene eltüntetni a bajszod?

Íme az intim kérdések – és a válaszok.

Mit tegyek a lakkozástól megsárgult a körmeimmel?

Az idei nyár szokatlanul élénk és fényes körömlakk árnyalatai sárga foltokat hagytak a körmökön, ami nem valami mutatós. De a köröm nemcsak ettől színeződhet el, hanem gombás fertőzéstől és oxidációtól is. A gombásodás következtében a köröm elvékonyodik, sárgás-barnás árnyalatú, esetleg kellemetlen szagú lesz. Amennyiben gombás fertőzésre gyanakszol, keresd fel a pedikűröst, esetleg a bőrgyógyászt, aki megfelelő kezelést ajánl.

A sárgás elszíneződést a tartós lakkozás is okozhatja. Egy ideig ezért ne lakkozd körmeidet. Hagyd egy-két hétig szabadon lélegezni a polírozások közt, és használj ápoló termékeket.

Ha Botox-ot fecskendeztetek a hónaljamba, nem fogok többet izzadni?

A Botox hatásosan megszünteti az izzadást, mert falat húz az idegsejtek és az izzadságmirigyek közé. A hónaljak egy héten belül száradnak meg teljesen, a botox injekció hatása háromtól hat hónapig tart. A túlzott verejtékezésre létezik bőrgyógyászati megoldás is, receptre felírt krémek formájában. De kipróbálhatsz szupererős izzadásgátlókat, dezodorokat is.

Visszeres a lábam. Meg tudok szabadulni e kellemetlen szépséghibától?

A végtagokon előforduló, kitágult, felületes vénarendszer – a visszeresség –, ha nem is fáj, nem szép látvány. Okozói a túlsúly, a mozgásszegény életmód és gyakran az öröklött hajlam. Már az első tágulatok megjelenésekor érdemes orvoshoz fordulni. Kezdetben elegendő a testmozgás és a venotonikus krémek, gumiharisnyák használata, később következik az injekciós kezelés, és csak az elhanyagolt esetekben válik szükségessé a műtét. A terhesség során nem törvényszerű a visszeresség, de akinek azt megelőzően volt, vagy a családjában jellemző az érbetegség, azoknál gyakrabban előfordul.

Az injekciós kezelést és a műtétet a társadalombiztosítás támogatja. Plasztikai sebészeti intézetek is foglalkoznak visszértágulatok megszüntetésével.

Szőkítőkrémmel eltüntethetem a bajuszomat?

Ha ki akarod próbálni a szőkítőkrémet, vedd figyelembe, hogy a szőkített bajusz is bajusz. A meleg gyanta gyorsan és hatékonyan eltávolítja a szőrszálakat, de sok nőnek túl érzékeny ehhez a beavatkozáshoz az arcbőre. A hideg gyanta talán a legjobb megoldás. Egyetlen vékony csíkkal a felületen lévő szőrszálak tökéletesen eltávolíthatók. Sima, tiszta megjelenést kölcsönöz, gyors és a bőrre sem ártalmas.

Mi az a brazil fazon?

A szőrtelenítésnek is vannak trendjei, akárcsak a frizuráknak és a sminknek. Lehet teljes intim szőrtelenítést – ezt nevezik brazil fazonnak – kérni, de ha a vállalkozó szellemű, bevállalós vagy, különböző formákat is csináltathatsz. Az intim szőrtelenítés is gyantás módszerrel zajlik, akár a fazon, csak ebben az esetben kisebb gyanta csíkokat ken fel a kozmetikus, és a vendég segítségét is kéri a művelethez. A most divatos formák: a szív alakú, a rombusz, vagy az ovális, - pici fejű gyanta patronnal alakítják ki a formát.

Ahhoz, hogy a szőrtűszők ne gyulladjanak be, a szőrtelenítést követő néhány napban szükséges a megfelelő szellőzés, ezért célszerű két menstruáció között megcsináltatni, és tiszta pamut alapanyagú alsóneműt viselni. nana.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: