2007-05-07 07:57:44• hírek • Tamás Jakab

Bajnok a Manchester

mourinho3A vörös ördögök 4 év után tudtak ismét nyerni.

Bár még két forduló hátra van az angol bajnokságból, a végső győztes kiléte máris eldőlt, ugyanis a Manchester United csapata behozhatatlan előnyre tett szert a címvédő Chelsea ellenében.

A vörösök a városi rangadón gyűjtötték be a 3 pontot Manchester City ellen, míg a Chelsea az Emirates stadionban lépett pályára. Jose Mourinho együttesének csak a győzelem volt elfogadható eredmény, minden más esetben a United lett volna a bajnok. A kékek eléggé halványan teljesítettek a mérkőzés első félidejében, míg az Arsenal játéka sokkalta meggyőzőbb volt. A 43. percben Boulahrouz szabálytalansága piros lapot ért, és a hazaiak egy büntetőt is kaptak. A tizenegyest Silva értékesítette, így a hazaiak vonulhattak előnnyel az öltözőbe az első félidőt követően. A második játékrészben a Chelsea minden energiáját mozgósította, de átütő sikert nem tudott elérni, ezért volt meglepő Essien fejesgólja, amely visszahozta a reményt Abramovics csapatának. A folytatásban több érvényes gól nem esett, csupán egy lesgól, amit a Chelsea szerzett.

Az eredménynek köszönhetően a Manchester United két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnnyel vezeti a tabellát az elmúlt két év győztese előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: