2021-02-24 15:49:54• hírek • Bede Emőke

Az USR is eldöntötte, ki képviseli majd alprefektusként a pártot

Az USR PLUS Szatmár megyei szövetségének szerdai tájékoztatása szerint kijelölték, ki fogja majd alprefektusként képviselni a pártot a Közigazgatási Palotában.

A közösségi oldalon közzétett bejegyzés szerint a tisztségre jelölt Kiss Lavinia Anamaria 34 éves, foglalkozását tekintve közgazdász, a banki szektorban pedig immár 13 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből 9-et vezetői pozícióban töltött. A párt szerint Kiss szakmai és politikai tudásának köszönhetően biztosítani fogja, hogy az USR PLUS által vallott értékeket, azaz a transzparenciát és a meritokráciát a prefektusi hivatalban is tiszteletben tartsák.


„Alprefektusként felügyelni kívánom a közpénzek elköltését, keresni fogom a megye fejlesztésének lehetőségeit, és támogatni fogom az olyan prioritással rendelkező területeken történő befektetéseket, mint az egészségügy vagy az oktatás” – nyilatkozta Kiss.


A másik alprefektusi széket a Nemzeti Liberális Párt képviseletében Radu Bud fogja betölteni, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség prefektusaként pedig vélhetően az e téren nagy szakmai tapasztalattal rendelkező Altfatter Tamást köszönthetjük majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: