2011-04-05 10:42:28• hírek • Szatmár.ro

A szex a fejben dől el!

Szexuális érzéseink az agyból származnak. Az agyféltekék működését kapcsolatba lehet hozni a nemiséggel. Ez ugyanis meghatározza azt, hogy milyen az illető szexuális stílusa. A kutatások során kiderült, hogy az egyik agyfélteke mindég dominánsabb, mint a másik. De hogy kinél melyik, az egyénileg változó.

A következő összeállításból megtudhatják, hogy önöknél a jobb vagy a bal agyfélteke dominánsabb.

A jobbosok

Kifinomult intuíció jellemző rájuk, ezért döntéseiket többnyire érzelmi alapon hozzák, szinte mindig a szívükre hallgatnak. Ha a partnere jobbos, akkor biztos lehet abban, hogy az éjszaka közepén is felhívja azért, hogy elmondja mennyire szereti. Játékosak, közvetlenek és spontának, de a komolyság is jellemző rájuk. Romantikusak, gazdag a fantáziájuk, de a szerelmet nagyon komolyan veszik. Náluk az előjáték része a becézgetés és az beszélgetés, de a változatosság is gyönyörködteti őket, főleg az ágyban.

A balosok

Ők azok az emberek, akik a szerelemben is nagyon racionálisak, logikusak és következetesek. A szerelmet egy hadszíntérhez hasonlítják, ahol mindenáron győzni akarnak. A szerelmeskedést is logikusan építik fel, sőt előre eltervezik, hogy mit hogyan szeretnének. A romantikáról, szerelmi vágyaikról viszont nagyon nehezen beszélnek, sőt az érzelmeiket is nagyon diszkréten vallják be.

A kevertek

Ők mind a racionális, mind az érzelmes kommunikációs módokat értik. Viselkedésük mindkét típusba tartozó jellemvonásokból épül fel. Néha egyik végletből a másikba kerülnek: hol a fejükkel döntenek, hol meg a szívükre hallgatnak.

Tény, hogy a szex az agyból indul ki, de az ágyban végződik... és a minőség nem csak az agyféltektől függ!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: