2007-12-24 22:39:48• hírek • Szatmar.ro

A szerelem szabályok szerint működik!

 Írva, vagy íratlanul, de a szerelem szabályai igenis léteznek. De vajon működnek?

„Ne hívd fel te, hagyd, hogy ő hívjon téged”. Ismerős a mondat? Írva, vagy íratlanul, de a szerelem szabályai igenis léteznek. De vajon működnek?

Ki nem hallotta legalább egyszer ezt a mondatot: „Nem kellett volna felhívnom már a második nap miután megismertem… be kellett volna tartanom a szabályt. Most megijesztettem és azt hiszi, teljesen oda vagyok érte”… mintha az adott lány, ha betartotta volna a szabály szerinti 3 nap várakozási időt biztosított volna magának egy irigylésre méltó szerelmi történetet.

Íme, a legismertebb szabályok, amelyektől jobb óvakodni, vagy sem:

- Légy közömbös. Azt mondják a közömbösség vonzó, tehát miért ne lennél az? Legtöbb esetben, ha tálcán kínálod fel magad egy férfinak, irántad való érdeklődése csökkeni fog és idővel teljességében elenyészik. Ezzel szemben, ha közömbösen viseltetsz iránta, felkelted érdeklődését és aktiválod hódító hajlamait. Neked egy bevehetetlen vár szerepét kell betöltened és nagyon nehezen szabad engedned hódításának, csakis így fog értékelni igazán, mert mindig eszébe fog jutni, milyen nehezen sikerült kegyeidbe férkőznie.

- Várj minimum három napot, mielőtt felhívod. Szombaton voltál a klubba bulizni és megismerkedtél egy aranyos sráccal, akinek meg is szerezted a telefonszámát. Te fel szeretnéd hívni azonnal, de ha megteszed kétségbeesettnek fogsz tűnni, ha meg túlkésőn hívod fel, meglehet, hogy már azt sem fogja tudni ki vagy. Komplikált ez a szerelem, nemde?

- Légy mindig elfoglalt! Felhív hatkor, hogy moziba hívjon, ahol a film nyolctól kezdődik. Habár elfoglalt vagy, lemondod programodat, azért, hogy vele lehess. Tanácsom az lenne, hogy ne változtasd meg terveidet mihelyt ő felhív, és közös programot ajánl, de ne is várakoztasd meg nagyon. Inkább ajánld fel, hogy találkozzatok másnap. Ily módon látni fogja, hogy vannak más elfoglaltságaid is és nem mindenáron azt várod, hogy ő hívjon, hogy elhagyhasd a házat, ráadásul türelmetlenül fogja várni a nagy találkozást.

- Ne feküdj le vele, már az első estén. Minden attól függ, hogy milyen típusú kapcsolatot szeretnél. Ha csak egy egyestés kalandot szeretnél, akkor rendben van, de ne várd el, hogy hosszú kapcsolatod alakuljon ki egy olyan férfival, akivel már az első estén ágyba bújtál. Inkább használd ki a kapcsolat kezdeti állapotát: simogasd és becézd. Ha valami komolyat szeretnél, ne ugord át a fázisokat és élvezd ezeket a megismételhetetlen pillanatokat

- Ne légy te az első, aki azt mondja „Szeretlek”. Még ha olyan erős vágy is lakozik benned, hogy alig tudod megállni, jobban teszed, ha megvárod, hogy ő tegye meg az első lépést. A lényeg az, hogy ha te megmondod neki, hogy szereted, lehetséges, hogy azt fogja mondani, hogy „én is”, habár lehet nem lesz teljességében biztos abban, hogy mit érez igazán. Tudnod kell még azt is, hogy kevés azon egyének száma, akik igazán ki tudják fejezni érzéseiket. Úgy gondolom, hogy azok a varázsszavak sokkal fontosabbnak és mélyebbnek hangzanak, ha igaz szívből szólnak.

- Éreztesd vele, hogy vetélytársa van. Legalábbis a kapcsolat elején ne hagyd, hogy azt higgye ő az egyedüli számodra a világon, add tudtára, hogy vannak más oldalakról érkező javaslataid is. Ez nem azt jelenti, hogy egy ilyen stílusú mondattal fogadod: „Az este felhívott a barátnőm testvére, és órák hosszát beszéltünk”, inkább csak sejtess dolgokat.

- Hagyd, hogy hiányoljon. Ha már sikerült meghódítanod, ne hívd fel túl gyakran, nehogy az agyára menj. Ugyanakkor, az sem javasolt, hogy túl gyakran találkozzatok. Legjobb esetben is, elég, ha heti kétszeri, háromszori alkalommal találkoztok. Sokkal jobb, ha érzi a hiányodat, tehát hagyj neki elegendő szabadságot.

Habár ezek a szabályok nem voltak ugyanúgy publikálva, mint a közlekedési szabályok kézikönyve, attól még léteznek. Csak tőled és saját józan belátásodtól függ, hogy betartod, vagy figyelmen kívül hagyod őket.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: