2011-03-29 13:31:51• hírek • Szatmár.ro

A sok szex árt az agynak

Aki a szexuális életet túlhajszolja, gyengeelméjű, ostoba, nehéz felfogású lesz és ez tudományosan is alátámasztott.

Megszámlálhatatlan kísérlet és kutatás eredményei tanúskodnak a szex szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól. Tény az, hogy a lepedőakrobatika serkenti a vérkeringést, felér egy kiadós testmozgással, fokozza a nemi hormonok termelődését, fájdalomcsillapító hatású stb. Egy amerikai agykutatókból álló csoport nemrégiben a szex agyra és agyi kapacitásra gyakorolt hatásait tanulmányozta. Megdöbbentő eredmények láttak napvilágot, a megállapítást lassacskán a modern orvostudomány is elfogadja.

Az orgazmus pillanatában, az ondóval illetve a női ejakuláció végtermékével, a szervezetből rengetek ásványi anyag és vitamin távozik. Ennek koncentrátuma meglehetősen nagy. Azok a személyek, akik szexuálisan napi szinte túlhajszolják szervezetüket, mentális képességeik romlására számíthatnak. Túlzásba vitt szex esetén az agyi mechanizmusok olyan mértékig károsodhatnak, hogy ennek mellékhatásaként akár tartós fejfájás, alvászavar, depresszív állapot, nehezebb felfogás vagyis gyengeelméjűség is kialakulhat. Aktus után a szervezet kénytelen más területekről visszanyerni az elvesztett energiát és vitalitást pl. a szív energetikájából, illetve a szürkeállomány energiájából. Ezeknek az embereknek az agya, mintegy összezsugorodik és egy aszalt szilvához hasonlóvá válik. Ha belegondolunk abba, hogy agyunk mindössze 10%-t használjuk, nem nehéz elképzelni milyen mértékben zsugorodott össze azoknak az agya, aki naponta (akár több alkalommal is) nemi életet élnek.

A közfelfogásban is úgy él, hogy aki sokat szexszel meglátszik az arcán, nyúzottá, fásulttá és koravénné válik az arcbőre, a jelek szerint ez már az alacsony IQ-ban is észlelhető lesz. Ezeknél az embereknél a szex automatikus, ösztönszerű, állatias reakcióvá degradálódik. A „mentális retardáció" azokra jellemző, akik a szexuális együttlétet partnerüktől napi szinten megkövetelik, vagyis rendkívül alacsony intelligenciahányadossal rendelkeznek, mentális fejlődésük abbamarad, különböző készségeik pedig romlásnak indulnak. Ezek a személyek átlag alatti intellektussal rendelkeznek. A túlzásba vitt szex tartós károsodást okoz az agyban, férfiak esetében idősebb korban a végkimerülésből adódóan magatehetetlenné válnak, így gyakran tolókocsiba kényszerülve élik tovább az életüket. Az agykutatók szerint azoknál, akiknél a túlzásba vitt szex káros szenvedéllyé válik, leragadnak a szexuális ösztönök szintjén, ez pedig kihatással van szellemi kapacitásukra, életvitelükre, érzelmi életükre, mindez pedig negatívan hat párkapcsolatukra is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: