2013-09-15 14:30:21• hírek • Kocsis Zoltán

A sírból mentett pontot az Olimpia

A második osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában megszerezte második döntetlenjét az Olimpia, miután 2-2-es eredményt ért el Resicabányát. A mérkőzés hajrára igen drámaian alakult, hisz a 90. percben még 2-0-ra vezetett a hazai Minerul.

Az első félidőben a hazaiak irányították a játékot, többet támadtak és kapura is veszélyesebbek tudtak lenni, de Suta állta a sarat a vendégek kapujában, így gól nem esett a szünetig.

A pihenő után sem változott a játék képe, nem úgy az eredmény: a 63. percben ugyanis Staicu 6 méterről kapuba talált, megszerezve ezzel a vezetést a hazaiaknak. Mi több, húsz perccel később Staicu ismét betalált és ekkor úgy tűnt, az egykor a „Bánát Milanja" becenevet viselő csapat öt év kihagyás után győzelemmel debütál hazai pályán a második osztályban.

Az Olimpia azonban igazi németes erényeket villogtatott fel az utolsó percekben. Amint a meccs után Csík Tibor is említette, a fiúk egy percig sem adták fel, mentek előre töretlen hittel és ennek meg is lett az eredménye: Lemac ugyanis a 90. percben előbb szépített, majd a 93. percben egyenlített, megszerezve egy olyan pontot, amelyben talán már csak kevesen bíztak.

A Craiova FC Universitatea elleni hazai 1-1 után tehát egy újabb döntetlennel kezdi a szezont az Olimpia. Az első győzelmet jövő szombaton a feljutásra is esélyesnek tartott Marosvásárhely elleni hazai meccsen szerezheti meg.

Resicabányai Minerul - Olimpia 2-2
gólok:
Staicu (63., 83.) illetve Lemac (90., 93.)
Az Olimpia összeállítása: Suta - Muntean, Balau, Ene, Iuhas, Gavrilescu (71 Feier), Svarczkopf (78 Micas), Villand, Zsiga (64 Dragos), Bujor, Lemac.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: