2014-01-10 17:45:47• hírek • Szatmár.ro

A második Alexandrián játszott meccset is elvesztette a VSK

A Román Kupa negyeddöntőjének mérkőzésén Éles Péter az előző napi kritikán aluli bíráskodás ellen tiltakozott.

Csütörtök este és péntek délben a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata Alexandrián játszott a Román Kupa negyeddöntőjében. Az első meccset a VSK 31 ponttal vesztette el, de Éles Péter vezetőedző véleménye szerint a kritikán aluli részrehajló bíráskodás volt az oka a nagy különbségnek. Emiatt tiltakozásként a péntek déli visszavágóra az edző öltöny helyett melegítőben érkezett és a cserecsapatot küldte pályára. Az első játékrész vége így lett 22-6 a hazaiaknak.  A második játékrészben azonban Éles a kezdőcsapatot vetette be, így ezt a negyedet csak egyetlen ponttal nyerték meg a hazaiak.

A harmadik negyedet a szatmáriak nyerték meg egy ponttal, a negyedikben viszont ismét a szatmári cserék léptek pályára - így az Alexandria további 10 ponttal tudta növelni előnyét.

- A csütörtök esti meccsen a két bukaresti bíró már az első perctől ellenünk fújt, de a félidőig még így is tartottuk magunkat. Utána aztán még jobban belenyúltak a meccsbe, főleg Vasile Alexandru, akinek bíráskodásához hasonlót az utóbbi 20 évben nem láttam. Egy adott pillanatban már le akartam hozni a csapatot a pályáról, de végül nem akartam még nagyobb cirkuszt. Az említett játékvezetőt egyébként tavaly egy meccsen nyújtott teljesítménye miatt nyolc fordulóra tiltották el, ami minősíti a képességeit. Normális körülmények között a bajnokságban hazai pályán meg tudjuk majd verni az Alexandriát - mondta Éles Péter, aki csapatával a folytatásban már a bajnoki visszavágókra készül, ugyani a csapat ezzel a két vereséggel kiesett a kupából.

Román Kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Alexandriai CSB Teleorman - Szatmárnémeti VSK 79:53 (22:6, 20:19, 15:16, 22:12).
A szatmári pontszerzők: Wampler 17, Jones 12, Tarţa-Laza 7, Ivan 4, Nagy 4, Voica 3, Adi 2, Cutas 2, Orosz 2.
Játszott még: Moldoveanu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: