2008-01-12 18:01:56• hírek • István Löchli

A luxus időtlen varázsa

 Gyémánt ékszer és romantikus pezsgőzés filmbeillő jelenetét idézi az LG Design Art LCD TV sorozata.

Emlékszünk még arra az időre, amikor a "digitális" technológia "nagyon futurisztikusnak" tűnt. Akik rajongtak a bitek és bájtok világáért minden csillogó ezüst kütyüt és elektronikus készüléket menőnek gondoltak, hiszen ettől látszottak high-technek.

De ezt az időszakot már csak a retro kedvelők sírják vissza. Manapság a belsőépítészet és design az örök szépség és elegancia jegyeit választja. Lehet ez XVIII. századi francia rokokó vagy orientális ihletésű, a tervezők célja az, hogy a letűnt korok bizonyított luxus harmóniáját varázsolják intim budoárunkba, inspirálva bennünket arra, hogy ne elégedjünk meg egy igénytelen enteriőrrel otthonunkban. Az LG legújabb TV készülékei és házimozi rendszerei áramvonalas sziluettel és fényes fekete felülettel az elegancia luxus kivitelét varázsolják nappalijába. Azért, hogy a túlzott minimalizmus unalmas egyhangúságát megtörjék, ízléses, de nem hivalkodó részletekkel gazdagították az új készülékeket. A TV gyűrűt formázó talpa és a pezsgőspohár ihletésű hangfalak tökéletes kellékei egy mennyei kapcsolatnak. Az LG most is egyedülálló ötlettel és költői érzékkel alkotta meg az otthonok modern ékszerét.

Design Art LCD TV sorozat
Egy gyűrű alakú ékszert formáz a TV állvány, utalva a TV ékszer jellegére. A TV hangszóróit különleges filmréteg borítja, amely teljes egészében elrejti azt a szemlélődő elől, anélkül, hogy rossz hatással lenne a hangminőségre. A Design Art TV-k (LF75/LB75) 1080p Full HD felbontást és az 1080p forrásból érkező műsor megjelenítését is támogatja. Jelentősen megnövelt 10.000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, így mélyebb fekete színt képes létrehozni és teljesebb színskálán képes megjeleníteni a színeket. Az LG Intelligent Eye technológiája a környezeti fényviszonyokhoz alkalmazkodva optimális értékre állítja be a fényerőt és a kontrasztot. A TV nézők így végre úgy élvezhetik a létező legjobb képminőséget, hogy közben szemük védelméről is gondoskodik a készülék. Bátran állíthatjuk, hogy Európára szinkronizált stílusos televíziózás a Design Art TV sorozat, amely a végső simítás minden luxus eleganciával tervezett szobabelsőjén, akár piros, akár fekete színű gyűrűvel.

Design Art Home Cinema System
Az LG Design Art téma elengedhetetlen kelléke a házimozi rendszer, amely elegáns pezsgőspoharat idéző hangfalakkal, és grafikus kezelőfelülettel rendelkezik. 1080p HDMI felbontással a legjobb képminőséget garantálja, valamint Up-Conversion és SIMPLINK (HDMI-CEC) technológiával könnyen csatlakoztatható bármely digitális készülékhez. A Design Art LCD TV kiegészítőjeként tökéletes mozi élményt varázsol nappalijába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: