2011-06-21 15:59:14• hírek • Szatmár.ro

A leghatékonyabb játékost igazolta le a VSK

Lassan alakul a VSK női kosárlabdacsapatának kerete.

Florin Muresan, a VSK kosárlabda szakosztályának vezetője jó hírrel szolgált a női kosárlabda szerelmeseinek: a VSK egy igen eredményes játékossal kötött szerződést az utóbbi időben. Az amerikai Andrea Renee Walker 23 éves, 196 centiméter magas, az utóbbi idényben pedig a bajnokság legeredményesebb játékosa volt: 18 találkozón lépett pályára, mérkőzésenként 10.1 pontot szerzett, 10.4 lepattanót gyűjtött be és 17.7 pont volt a hatékonysági mutatója, átlagban pedig 27 percet játszott meccsenként.

Walker számára nem idegen a román bajnokság, tavalyelőtt ugyan Spanyolországban és az Ohio State egyetemi csapatban játszott, a tavalyi szezont már Romániában, a Sepsiszentgyörgy csapatánál töltötte.

„Walkert Fleşeriu edző kérésére igazoltuk le, és meggyőződésem, hogy sokat tud majd segíteni a csapatnak. Beilleszkedési gondjai sem igen lesznek, ugyanis volt sepsiszentgyörgyi csapattársa Părău is a VSK-hoz igazolt, és ők ketten a háromszéki csapatnál igen jól megértették magukat. Az együtteshez csak augusztus végén érkezik meg, mivel addig Amerikában kosarazik"

A csapattal szerződést kötött két évre Claudia Pop, Orosz Andrea és Annemarie Parau is, a csapat tagjai lesznek továbbá a juniorok, Oana Baluta, Szmutku Renáta, Romina Cristea, Nagy Anita és Mészáros Izabella. További játékosokkal még folynak a tárgyalások, az edzések pedig augusztus 5-én kezdődnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: