2008-02-06 17:25:40• hírek • Anna Szelényi

A kapcsolatodnak megfelelő afrodiákumok

Az igazán jó eredmények érdekében, a kapcsolatod fázisának megfelelő afrodiziákumokat kell használnod.

Bizonyára mindannyian tudjuk, mi az afrodiziákum. De azt is tudtad, hogy az afrodiziákumként használt termékek, csak akkor hatnak igazán, ha a kapcsolat szakaszának megfelelőt használod?

Ha az afrodiziákumra gondolsz, olyan termékek jutnak eszedbe, mint a csokoládé, fahéj, vagy zeller. Ezek a termékek megnövelik a testben lévő endorfin mennyiségét, gyorsítják a szívverést, valamint a vérkeringést a nemi szervek környékén.

De ahhoz, hogy igazán jó eredményeket érj el, a kapcsolatod fázisának megfelelő afrodiziákumokat kell használnod.

1. Flört fázisa

Ebben a fázisban a szexológusok olyan termékek fogyasztását ajánlják, amelyek megnövelik az endorfin mennyiségét: csípős paprika (gyorsítja a szívverést), sárgarépa (rostokban gazdag) és banán.
Ugyanakkor bármilyen fallikus formájú, illetve szexuális képet sejtető élelmiszer felkapcsol egy „erotikus” égőt az agyban.

2. Csábítás fázisa

Az ajánlott termékek között azok a leghatásosabbak, amelyek a tesztoszteronképződést segítik elő, beleértve a nemi szervek környékén történő vérkeringést. A homár, az osztriga, illetve minden tengeri gyümölcs hatásos ebben a fázisban, jódtartalmuknak köszönhetően. Ugyanakkor ajánlott az alma, a füge, valamint az olívabogyó fogyasztása. Fontos szerep jut a paradicsomnak, amely vágyfokozóként híres, valamint a gyömbérnek, amelyet sok ideig italokba kevertek a kívánt hatás elérése érdekében.

3. A felfedezés és kísérletezés fázisa

Ebben a fázisban, miután továbbjutottatok az érintések és a vizuális ingerek fázisán, egy fontos szerepet jásztik a szimatoló érzék. Úgy tűnik, hogy az illatok (ételek és aromás fűszerek) alapvető hozzávalói a vonzalom kialakításának. Ebben a fázisban ajánlott B6 vitaminban-, (banán, avokádó, burgonya, bab, csirke, tonhal, barna rizs, túró, tojás, borsó, lencse, pulyka, szezámmag) és rostokban gazdag (szója, gabonafélék, zeller, paradicsom, szeder, cseresznye) termékeket fogyasztani.

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: