2008-04-03 19:26:47• hírek • István Löchli

A Somesul itthon, Mikola idegenben szerepel

 A 25. fordulót rendezik meg pénteken a harmadosztályos labdarúgó bajnokságban.

A 25. fordulót rendezik meg pénteken a harmadosztályos labdarúgó bajnokságban, és mindkét Szatmár megyei együttes pontszerzési reményekkel lép pályára.

A Someşul a hazai pályán 17 órától fogadja a szovátai gárdát, és Mircea Bolba szakvezető csak a három pont begyűjtését tartja elfogadhatónak, annál is inkább, mert az ősszel a szatmáriak elhoztak egy pontot az üdülővárosból. A Someşulnál nem játszhat Crişan és Mihovici és Schwartkopf játéka is kérdéses. Ugyankkor visszatér Barbuloviciu és Micaş.

A mikolai együttes Marosvásárhelyre látogat, és Sorin Petric vezetőedzőnek csak az gondja az összeállítással kapcsolatban, hogy Dănilă sárga lapok miatt el van tiltva. Dobos Csaba a klub alelnöke az esélyekről szólva megjegyezte, egy döntetlenben mindenképpen bíznak.

III. Liga, 25. forduló: Nyárádtői Unirea–Máramaroszigeti Marmaţia, Kolozsvári Sănătatea–Váradszentmártoni Lotus Felix, Marosvásárhelyi Gaz Metan–Mikolai Turul, Nagyváradi Bihar FC II–Nagybányai FC, Szászrégeni Avîntul–Dési Unirea, Szatmárnémeti Someşul–Szovátai Medve-tó Mobila, Belényesi Bihorul–Besztercei Gloria II, Balázsfalvi Inter–Kolozsvári U 1919, Szatmárnémeti Olimpia–Marosvásárhelyi Trans Sil.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: