2008-02-05 10:20:43• hírek • Anna Szelényi

5 szokás, amellyel az agyára mész

Vajon milyen szokásaid vannak, amelyek kihozzák barátnődet a béketűrésből?

Mindannyian rendelkezünk olyan szokásokkal, amelyeket a körülöttünk lévők elfogadnak, vagy elítélnek, attól függően, mennyire előnyösek rájuk nézve.

1.      1. Túl gyorsan, vagy túl lassan vezetsz

A sebességőrültek addig a percig érdekesek, míg a frászt nem hozzák a jobbjukon ülő személyre, az elővigyázatosan vezetőket pedig addig értékeljük, míg el nem veszítik türelmünket és rájuk nem ordibálunk, hogy „taposd meg te agyalágyult!”.  Ha le akarod venni lábairól a gyors vezetéseddel, előbb győződj meg róla, hogy szeret veszélyesen élni. Normális módon senki sem érzi magát kényelmesen valaki mellett, aki eszeveszetten vezet, vagy egy olyan férfi mellett, aki az elegendőnél több időt tölt a legegyszerűbb útvonalon való haladással is.

2.       2. Rendetlen vagy

Össze- vissza szórod ruháidat, már te sem tudod a nagy ruhakupacban, hogy melyik tiszta és melyik koszos, elhanyagolod fehérneműd cseréjét, „elejted” az utcán a termékek csomagolópapírját, stb.  Mindezen dolgok, olyan gesztusok, amelyeket egy nő nem tud sokáig tolerálni. Mikor egy nővel vagy, nagyon fontos, hogy tisztában légy az illemszabályokkal.

3.   3. A nyilvánosság előtt vitázol vele

Senki sem szeret a figyelem központjában lenni, miközben partnere sértő szavait kell lenyelnie. Ha nem vagy képes visszafogni magad, könnyű szerrel kialakíthatsz egy élő showt , amelyben ő kényszerhelyzetben fogja magát érezni és válaszolni fog sértéseidre. A diszkréciót leginkább a párkapcsolati ügyek terén kell megőrizni, ezt természetesen akkor, ha nem minden vágyad a nagy közönség előtt kiteregetni szennyeseidet.

4.    4. Beképzelt vagy

Annyira vagánynak tartod magad, hogy hajlamos vagy ironikusan viselkedni főleg a pincérekkel, taxisofőrökkel és portásokkal, valamint annyira el vagy telve magadtól, hogy alig vagy képes viszonozni mások köszönését.  Lehetséges, hogy kapcsolatotok elején barátnőd is viccesnek, sőt szexinek tartotta ezen megnyilvánulásaidat, de amióta ő is áldozta lett felsőbbrendűségi hajlamaidnak, arra gondol, hogy nem leszel képes soha valakit igazán szeretni, míg saját magadat imádod.

5.   5.  Nem hagysz borravalót, mikor meghívod

Nem csak nálunk gondolják úgy, hogy ha valaki makulátlan szolgáltatásokban részesít, azt valahogyan meg kell jutalmazni. Egyes iparágakban köztudott, hogy a dolgozók leginkább a kliensek, vendégek gesztusaiból élnek, tehát ne fösvénykedj, és mutasd meg barátnődnek, milyen nagylelkű vagy. Nem hiszem, hogy díjazná, ha saját zsebéből kellene kiszednie azt az aprópénzt, amelyet te makacsul meg akarsz tartani…

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: