2014-04-04 13:45:58• hírek • Kocsis Zoltán

500 nap alatt a Föld körül dr. Dorel Coicával

Stílusos és éles kritikát fogalmazott meg az RMDSZ Dorel Coica szatmárnémeti polgármester eddigi tevékenysége kapcsán péntek délben. Kereskényi Gábor parlamenti képviselő egy egész könyvet szentelt a célnak. Igaz, egy üres könyvet.

A könyv Jules Verne világhírű, „80 nap alatt a Föld körül" című ifjúsági regénye alapján „500 nap alatt a Föld körül dr. Dorel Coicával" címet kapta. Mindez utalás a polgármester mandátumából eddig eltelt időre, valamint az általa oly gyakran emlegetett külföldi utazásokra is.

„A könyv borítója szerintem nagyon szép. A baj viszont, hogy a lapok üresek. Arra szeretnénk kérni Coica urat, töltse meg tartalommal. Legalább ezt a könyvet. Azt szeretnék, mutassa meg benne azokat a konkrét eredményeket, amelyeket számtalan utazása során elért. És tegyen bele az ekkor készült fényképekből is néhányat, hogy szebb legyen a könyv. Természetesen csak azokból a képekből, amelyek nyilvánosak", jelentette ki Kereskényi.

A képviselő ironikusan reagált a polgármester azon szerdai kijelentésére is, mely szerint jelen pillanatban 30 építkezési telep működik a városban, amire soha korábban nem volt példa. „Azokon az állítólagos harminc építkezési telepen összesen öt, még egyszer mondom, öt kotrógép dolgozik".

„A realitásokat nem lehet letagadni! Mi az RMDSZ-nél és választóink is, nagyon szeretünk olvasni. Remélem 2016-ig a polgármester úr be tud írni valamit ebbe a könyvbe", zárta az iróniák sorát Kereskényi Gábor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: